Over van Keulen Mobielbouw

Sanitaire voorzieningen in de recreatiebranche

Van Keulen Mobielbouw is sinds 1977 gespecialiseerd in semi-permanente bouw (unit-bouw) en interieurbouw voor de recreatiesector. Wij bouwen variërend van sanitairunits, kantoor- en verkoopunits, recepties en kiosken tot mobiele bungalows voor jachthavens, campings, dagrecreatieterreinen en stranden en zijn uitgegroeid tot marktleider in het realiseren van sanitaire voorzieningen in de recreatie branche.

Persoonlijk, professioneel

Van Keulen Mobielbouw combineert de persoonlijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit en slagkracht van een industriële aanbieder. Ons team van ruim 50 gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers levert vakkundig werk van een zeer hoge kwaliteit.

Duurzaam, praktisch, representatief

De units die Van Keulen Mobielbouw ontwikkelt en installeert zijn samengesteld uit onderhoudsvriendelijke materialen, duurzaam en vandalismebestendig. Ze zijn uitstekend afgewerkt, praktisch ingericht en zeer representatief vormgegeven. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit van ons product dat de units bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Maatwerk, compleet totaalpakket

Alle units worden gemaakt volgens specificaties van de opdrachtgever, maatwerk dus. Wij denken mee en adviseren over onder andere de vele duurzame bouwmogelijkheden zoals isolatie en zonne-energie. Van Keulen Mobielbouw verzorgt een opdracht desgewenst als totaalpakket – inclusief de voorbereiding van bouwvergunningen, de complete inrichting en turn-key-oplevering.