Sanitair / Interieur - comfortabel en op maat

Het is bekend dat de kwaliteit van het sanitair zwaar weegt bij aanschaf door recreatiebedrijven en recreatievoorzieningen. Het representatieve sanitair van Van Keulen biedt campings, bungalowparken en jachthavens het uiterste aan comfort en geeft menig recreatieoord extra glans. De toiletruimten, douches, wasplaatsen en speciale babyruimten zijn even representatief als hygiënisch. De pasklare, op maat gemaakte sanitaire units zijn praktisch ingericht en gemakkelijk schoon te houden. Alles wordt op uw specifieke wensen afgestemd.

De mogelijkheden zijn legio. U bepaalt zelf de uitvoering, indeling en afmetingen van uw sanitair. U kunt hierbij denken aan kleuren in uw eigen huisstijl, maar ook aan een bij de omgeving passende uitstraling. De sanitair units zijn moeiteloos en snel te verplaatsen.

Individueel sanitair

Sanitaire privé-units zijn een belangrijke trend waar wij met verschillende oplossingen op inspelen. Een factor waarmee u zich als recreatiebedrijf kunt onderscheiden.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer weten? Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons, of bel ons op tel. 0548 – 612 693. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem ook eens een kijkje bij onze aanbiedingen.